Angajatii Prefecturii ar putea fi pusi la…sport!

Hila Ovidiu

Prefectul de Sibiu vrea ca angajatii institutiei pe care o conduce sa faca mai mult sport. Acesta spune ca va propune o modificare a Codului Muncii astfel incat tip de 2 ore pe saptamana angajatii sa fie platiti sa…faca miscare.

sitterliDupa modelul american prefectul Sitterli spune ca si-ar dori ca angajatii institutiei pe care o conduce sa se ridice macar 2 ore pe saptamana de pe scaun, din fata calculatorului si sa faca putina miscare. Ba mai mult, spune ca va propune si o modificare in acest sens a Codului Muncii. Rezultatul? Angajati mai sanatosi!In Statele Unite de ani de zile cladirile cu birouri contin si sali de fitness. In anumite ore angajatii se pot relaxa facand putin sport.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Romanii confunda chirurgia medicala cu cea estetica

Romanii confunda chirurgia medicala cu cea estetica. Mai ales cand vine vorba despre pierderea de kilograme. Doctorii spun insa ca astfel de operatii presupun riscuri postoperatorii majore. Recomanda tuturor celor care vor sa slabeasca un comportament alimentar sanatos si macar 30 de minute de miscare in fiecare zi. Medicii atrag […]

Ai o stire? Scrie AICI!

eveniment@evenimentsibiu.ro