Ancheta in cadrul spitalului Clinic Judeten Sibiu, continua

Hila Ovidiu

Fiul barbatului care a murit in urma unei cazaturi pe scari in timp ce era insotit de un brancardier, a inceput sa depuna reclamatii si sesizari la politie si autoritati. Pentru ca este a-l doilea caz de neglijenta in doar doua saptamani, s-a sesizat atat Caonsiliul Judetean care este administratorul spitalului cat si Ministerul Sanatatii.

Barbatul avea 62 de ani si locuia in Sibiu. El era internat la oncologie iar saptamana trecuta a cazut pe scari, in cap, in timp ce era transportat la radiografie. In urma cazaturii pacientul a suferit o hemoragie iar miercuri dimineata a murit.  Medicii spun ca au vrut sa il opereze, insa riscul era prea mare . Barbatul a facut o hemoragie craniana, si a decedat. Martorii spun ca pacientul a cazut pe scari, se deplasa pe jos, si era insotit pe un infirmier. Fiul pacientului decedat, spune ca va depune plangere impotriva spitalului si a persoanelor care s-au ocupat de tatal sau. Anchetatorii spun ca verdictul va fi dat in urma examenului medico-legal. Cazurile petrecute in ultimele 2 saptamani la Spitalul Judetean au ajuns si la urechile administratorului.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

magnatul Carabulea condamnat la inchisoare. Cu executare!!!

Omul de afaceri Ilie Carabulea a fost condamnat la un an si jumatate de inchisoare cu executare. Decizia de joi a instantei supreme este definitiva. Omul de afaceri sibian, era acuzat de  dare de mita si cumparare de influenta. Unul din cei mai bogati oameni de afaceri din Sibiu, milionarul […]

Ai o stire? Scrie AICI!

eveniment@evenimentsibiu.ro