Analiza diagnostic pentru Strategia de dezvoltare a județului Sibiu continuă

stiri redactie
  • Focus grupuri alături de specialiști din fiecare domeniu analizat
  • Termenul pentru completarea Chestionarului “Fă-ți vocea auzită de autorități! prelungit până pe 20 decembrie 2020

Consiliul Județean Sibiu a demarat la începutul lunii noiembrie o serie de sesiuni de consultare on line a tuturor cetățenilor din județul Sibiu, opinii care vor sta la baza elaborării Strategiei de dezvoltare a județului pentru următorii 10 ani. În completarea acestui proces participativ, Consiliul Județean Sibiu alături de ACZ Consulting – compania care a câștigat licitația pentru elaborarea strategiei 2021-2030 vor organiza întâlniri online de tip focus grup pe domenii specifice, la care vor fi invitați să participe actori cheie, relevanți din județ, de la autorități publice, mediul de afaceri, ONG-uri de profil și societatea civilă.

Totodată, anunțăm faptul că termenul pentru completarea chestionaruluiFă-ți vocea auzită de autorități!”a fost prelungit până în 20 decembrie 2020.

Cu privire la organizarea focus grupurilor, precizăm faptul că acestea vor avea o tematică specifică domeniului acoperit, cum ar fi: asistență socială, infrastructură, urbanism, mediu, sănătate, turism, tineret, sport, cultură, educație, dezvoltare rurală și agricultură, competitivitate economică, cercetare – inovare și specializare inteligentă, dezvoltarea resurselor umane și ale administrației, cooperare și dezvoltare comunitară.

“Focus grupurile pe care le vom organiza alături de specialiști în domeniile vizate, completează rezultatele preliminare obținute până în acest moment, dar vor avea și rolul de a colecta noi date calitative care să fundamenteze direcțiile de dezvoltare. Ne dorim ca la finalul acestui proiect să avem o strategie clară, incluzivă, care să ne reprezinte și la a cărei implementare să contribuim fiecare dintre noi“, a declarat Daniela Cîmpean, președinta Consiliului Județean Sibiu.

Strategia de dezvoltare economico-socială a Județului Sibiu: 2021-2030, este un instrument de lucru ce fundamentează direcțiile generale în dezvoltarea județului, pentru mai multe detalii accesați link-ul – “Sustenabilitate. Inovare. Bunăstare. Incluziune socială. Unitate. Sibiu-Strategia 2030”.

Pentru mai multe detalii despre proiect transmiteți un e-mail pe adresa: dana.lupica@cjsibiu.ro sau la telefon 0269/217733, int. 128

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

15 oferte depuse pentru proiectarea şi execuţia Autostrăzii Sibiu-Piteşti

A avut loc depunerea ofertelor pentru procedura de atribuire a contractului ,,Proiectarea şi Execuţia Autostrăzii Sibiu – Pitesti, Sectiunea 3 : Cornetu – Tigveni”Până la termenul limită au depus oferte următorii agenți economici:1. ASOCIEREA STRABAG SRL -ACCIONA CONSTRUCCION SA)2. ASOCIEREA AKTOR SOCIETATE TEHNICA ANONIMA (AKTOR S.A.) – RIZZANI DE ECCHER […]

Ai o stire? Scrie AICI!

eveniment@evenimentsibiu.ro