Amintiri. 1 MAI-ul de alta data…

Hila Ovidiu

Gratare, mici si bere. Acestea sunt ingredientele cu care mai tot romanul marcheaza ziua de 1 Mai. Declarata zi libera prin lege, Ziua Internationala a Muncii nu poate trece nesarbatorita asa cum se cuvine.

Mai toti sibienii si-au luat familiile marti si au iesit la un gratar. Cei mai in varsta insa, nostalgici, au ales o plimbare in aer liber, si au inceput sa dapene amintiri vis-a vis de ceea ce era candva Ziua Intrernationala a Muncii.Iar daca cei mai in varsta inca isi mai amintesc cu placere de defilari si gratare in familie, cei tineri prefera sa povesteasca doar despre chefurile din vremea studentiei.Ziua de 1 Mai a fost declarata sub titulatura de Ziua Internationala a Muncii in cadrul Congresului Internationalei Socialiste in anul 1889.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Gratarele au sfarait pe ritm de manele, de 1 mai

Gratare care au sfarait in nestire. Muzica data la maxim, multa lume, voie buna, rauri de bere si masini parcate bara la bara, pe spatiul verde. Cam asa arata Curmatura de 1 Mai. Sibienii au avut noroc de o vreme superba si s-au bucurat din plin de fiecare minutel petrecut […]

Ai o stire? Scrie AICI!

eveniment@evenimentsibiu.ro