Amezi DSVSA inainte de inceperea anului scolar

Hila Ovidiu

Inainte de inceperea anului scolar, inspectorii DSVSA Sibiu au efectuat controale pentru verificarea respectarii normelor de igiena si functionare a unitatilor si a spatiilor in care sunt prelucrate, manipulate, depozitate si comercializate alimentele. Pentru neregulile gasite au fost aplicate 15 amenzi in valoare de aproape 19.000 de lei.

Inspectorii de specialitate din cadrul Directiei Sanitare Veterinare si pentru Siguranta Alimentelor Sibiu, inainte de  inceperea anului scolar, actiuni de control tematic privind respectarea normelor de igiena si functionare a unitatilor si a spatiilor in care sunt prelucrate, manipulate, depozitate si comercializate produsele alimentare destinate consumului uman. De asemenea, s-a verificat si modul de implementare a legislatiei privind circulatia. Inspectorii au verificat in total 220 de unitati din intregul judet, si au gasit nereguli cu nemiluita.Pentru abaterile constatate inspectorii au aplicat  15 amenzi in valoare de 18.900 lei, iar 4 agenti economici au primit avertismente.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Instruire si preventie pentru o viata sanatoasa

Specialisti ai DSP, ai Ministerului Sanatatii dar si medici de familie si-au dat intalnire joi pentru a participa la proiectul “Instruire si preventie pentru o viata sanatoasa”. Programul are ca scop specializarea doctorilor in implementarea programelor de screening in ceea ce priveste cele mai raspandite forme de cancer. Este vorba […]

Ai o stire? Scrie AICI!

eveniment@evenimentsibiu.ro