American cu sedere ilegala la Sibiu

Hila Ovidiu

Un american este obligat sa paraseasca teritoriul tarii noastre. Barbatul in varsta de 61 de ani a fost prins de catre politistii sibieni cu viza de sedere expirata. Are la dispozitie cel mult 15 zile pentru a pleca din Romania.

indexPolitistii Biroului pentru Imigrari Sibiu au efectuat in aceste zile mai multe actiuni pe linia combaterii sederii ilegale a cetatenilor straini pe raza judetului nostru. Asa a fost depistat un american in varsta de 61 de ani care nu parasise teritoriul tarii noastre la momentul la care i-a expirat viza. Barbatul s-a ales cu o amenda de 800 de lei si i s-a impus sa paraseasca tara in urmatoarele doua saptamani. La iesirea din Romania pe numele acestuia va fi instituita o masura de interzicere a intrarii pe teritoriul tarii noastre pentru o perioada de 3 luni de zile.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Dati dovada de prudenta in trafic!!!

Conditiile meteo nefavorabile le dau batai de cap soferilor. Politistii rutieri recomanda tuturor participantilor la trafic prudenta maxima. In asteptarea weekendului soferii din Sibiu si alte judete din centrul tarii trebuie sa astepte…sa treaca ploaia. Politistii rutieri sunt de parere ca vremea nu este tocmai prielnica pentru a porni la […]

Ai o stire? Scrie AICI!

eveniment@evenimentsibiu.ro