Amenzi si permise suspendate pentru infractiuni rutiere

Hila Ovidiu

Timp de o saptamana de zile politistii rutieri au desfasurat diferite actiuni pe mai toate drumurile din judet. In urma raziilor rutiere mai bine de 60 de conducatori auto au ramas fara permis. Mai rau, unii s-au ales chiar si cu dosare penale.

Timp de o saptamana politistii rutieri au luat cu asalt atat drumurile din mediul urban cat si pe celel din mediul rural. Actiunile oamenilor legii au auvt in principal scop preventiv insa cei care au fost prinsi neacordand prioritate pietonilor sau autovehiculelor, celor care au calcat prea tare pedala de acceleratie sau celor care au incalcat regulile de circulatie le-au fost aplicate amenzi usturatoare. Pe neacordare de prioritate pietonilor spre exemplu, 15 conducatori auto au ramas fara permis de conducere pentru urmatoarele 30 de zile. Nici pietonii nu au scapat mai usor. Cei care au fost prinsi traversand pe culoarea rosie a semaforului sau prin spatii nepermise au fost amendati. S-au aplicat in doar o saptamana mai bine de 70 de sanctiuni pietonilor. Lor li se adauga 27 de biciclisti sanctionati pentru ca au circulat cu biciclete neechipate corespunzator. Cei mai multi soferi amendati au fost insa vitezomani. Vorbim aici despre aproape 300 de persoane care au calcat prea tare pedala de acceleratie. Per total au fost aplicate sanctiuni contraventionale in valoare de 153 de mii de lei. Au fost retrase de asemenea 23 de certificate de inmatriculare.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Proteste in fata Prefecturii

Sindicalistii si-au scos oamenii in strada. Luni zeci de angajati sibieni au protestat in fata Prefecturii. Oamenii nu sunt de acord cu trecerea platilor CAS si CASS in sarcina angajatului. Aproximaativ 60 de oameni au protestat luni in fata Prefecturii Sibiu. Mitingul a inceput in jurul orei 10.00 si a […]

Ai o stire? Scrie AICI!

eveniment@evenimentsibiu.ro