Amenzi si permise ridicate pentru viteza

Hila Ovidiu

Viteza excesiva le-a golit buzunarele catorva zeci de soferi, la sfarsitul acestei saptamani. 77 de conducatori auto au luat amenda pentru depasirea limitelor legale de viteza, iar alti 2 au ramas fara permis. Acelasi lucru l-au patit si soferii care nu au acordat prioritate de trecere pietonilor angajati in traversarea regulamentara a strazii.

Daca a fost weekend, politistii rutieri sibieni au fost la datorie. Si nu s-au plictisit deloc. Numai pentru depasirea limitelor legale de viteza au dat 77 de amenzi si au retinut doua permise. Alte doua permise au fost retinute pentru neacordarea de prioritate pietonilor. Pentru consumul de alcool la volan un sofer s-a ales cu dosar penal.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Intrecerea carutelor la Marpod

De cinci ani incoace, de Sfanta Marie Mica, satenii din localitatea sibiana Marpod participa la o intrecere a carutelor, mai putin conformista. Atelajele se intrec in probe inedite de viteza si indemanare precum cele de slalom printre jaloane sau parcare cu spatele. Una dintre cele mai populare si mai indragite […]

Ai o stire? Scrie AICI!

eveniment@evenimentsibiu.ro