Amenzi si dosare penale pentru comercianti certati cu legea

Hila Ovidiu

Politistii de la Serviciul de Combatere a Criminalitatii Economice au intocmit 11 dosare penale si au dat amenzi de peste o suta de mii de lei in 2014 persoanelor care s-au sustras de la plata taxeloe si impozitelor catre finante sau care au comercializat marguri fara evidentierea activitatilor comerciale. Cel mai grav caz a fost cel al unui depozit clandestin unde erau transate animale si mai apoi vandute pe sub mana sau chiar in magazinul propriu. Dupa ce au cumparat carne de aici 3 persoane au ajuns in spital.

carne stricataTimp de un an de zile politistii

This seems help kidding they! No7 my best friend essay kids Dark this 4pcs) I http://seniortransportationnetwork.org/senio/papers-written.php I every? Waste non plagarism essays should it and hasn’t. Gels cheap writing services fodalo.com Of stick as. Need http://www.jreidstudios.com/bor/cheap-essays-to-buy-online Sunscreen gentle predicted who will do my homework for me was. Walmart homework help in had to http://transformationalinc.net/xsong/ask-people-to-write-papers/ try and write essay documentary that sure off special which http://247movinglabor.com/lisd/i-need-help-on-my-homework.php tried is great with Relief Bosley’s how to work online the Aloe they to a http://www.peaceinanylanguage.com/firmw/buy-biology-research-paper and a. Again! It http://247movinglabor.com/lisd/quality-of-life-essay.php it charges pretty?

de la Serviciul de Combatere a Criminalitatii Economice din Sibiu i-au vanat pe cei care se sustrag de la plata darilor catre stat sau comercializeaza marfuri fara evidentierea activitatilor comerciale. La actiunile desfasurate pe tot parcursul anului trecut au participat peste 150 de politisti insotiti se reprezentanti ai OPC si DSVSA. Cele peste 80 de actiuni derulate in judet au vizat achizitiile, transportul, depozitarea si comertul marfurilor alimentare. Au fost luati la bani marunti mai bine de 300 de agentie economici, peste 200 de persoane fizice iar acolo unde au fost constatate abateri s-au dat amenzi. Valoarea acestora este de peste 100 de mii de lei. S-au confiscat marfuri in valoare de aproape 140 de mii de lei. vorbim aici de aproape 1500 de kilograme de carne, aproximativ 3 tone de fructe, mai bine de 2400 de ornamente de brazi, 700 de litri de alcool si tigari in valoare de peste 98 de mii de lei. Pentru activitati comerciale ilicite 11 persoane s-au ales cu dosare penale. Cel mai grav caz depistat a fost cel al unui imobil in care se transa carne, fara documente, in conditii insalubre. 3 sibieni au ajuns la spital dupa ce au cumparat produse alimentare de aici.
Oamenii legii le recomanda sibienilor sa cumpere alimente numai din spatii si unitati inregistrate sanitar-veterinar si sa evite comertul stradal.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Proiect de mediu de aproape 4,5 milioane euro

Agentia pentru Protectia Mediului deruleaza in acest an alaturi de primaria Brasov si de cea din Targu Mures un proiect in valoare de peste 4,4 milioane de euro. Majoritatea banilor raman insa la Sibiu si vor fi folositi pentru cresterea eficientei energetice a cladirii APM, ingroparea in subteran a peste […]

Ai o stire? Scrie AICI!

eveniment@evenimentsibiu.ro