Amenzi si dosare penale pentru cei care au incalcat legislatia rutiera

Hila Ovidiu

Minivacanta de  1 Decembrie a venit cu amenzi si dosare penale pentru soferii certati cu legea. Politistii au lasat fara permis zeci de conducatori auto si au amendat mai bine de 200.

1 decembrie le-a adus sanctiuni celor care au incalcat regulile de circulatie indiferent ca au fost soferi sau pietoni. Mai bine de 100 de politisti au fost zilnic in strada in fiecare dintre zilele de minivacanta. In aceasta perioada au fost aplicate cateva sute de amenzi. mai bine de 10 la suta dintre cei sanctionati contraventional s-au ales si cu permisul suspendat.

Daca amendatii au scapat si cu ceva bani in buzunar in situatia achitarii amenzii pe loc, daca cei cu permisul suspendat spera sa urce din nou la volan dupa 30, 60 sau 90 de zile, nu la fel de norocosi sunt cei carora li s-au intocmit dosare penale. Numai in acest weekend s-au ales cu cercetare penala 5 conduicatori auto. Vorbim despre soferi care au circulat beti la volan, fara permis sau cu masini neinmatriculate.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Modelele Dianei Cerciu la Bucharest Fashion Week

Lumea modei si-a dat intalnire in acest weekend, in cadrul celui mai prestigios eveniment de fashion din Romania, saptamana modei de la Bucuresti.. Zeci de modele au defilat pentru cei mai importanti designeir ai momentului. Scoala de televiziune si modeling by Diana Cerciu a fost si ea prezenta cu tinerele […]

Ai o stire? Scrie AICI!

eveniment@evenimentsibiu.ro