Amenzi, permise retinute si dosare penale pentru infractiuni rutiere

Hila Ovidiu

Peste 800 de soferi au fost amendati dupa ce au fost prinsi pe drumurile judetului circuland cu viteza peste limita legala. 11 dintre acestia au ramas fara permis si alti cativa s-au ales cu dosare penale. Actiunile derulate de catre politistii rutieri au fost parte a campaniei europene Tispol Speed.

Timp de o saptamana de zile politistii rutieri au fost in strada cu toate aparatele din dotare. Au verificat mii de masini si au dat mai bine de 800 de amenzi numai pentru viteza. Actiunile au fost parte a programului european Tispol Speed. Numai pe DN1 si DN 7 in doar 24 de ore au fost aplicate aproximativ 130 de amenzi dintre care peste 80 pentru depasirea limitei legale de viteza. Politistii rutier spun ca atat in judet cat si la nivel de tara viteza excesiva sau neadaptata contiilor meteo este principala cauza de producere a accidentelor rutiere. In cadrul acelorasi actiuni soferii care au depasit cu peste 50 de kilometri la ora limita de viteza legala au ramas fara permis de conducere. Ba mai mult, unii dintre ei s-au ales si cu dosare penale.

Oamenii legii spun ca vor pastra aparatele radar in teren si pentru perioada Pastilor.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Cu scuterul in stalp

Un tanar a ajuns la spital dupa ce a intrat cu motoscuterul intr-un stalp de pe marginea drumului. Baiatul este internat iar starea lui este grava. Politistii spun ca impactul ar fi fost mult mai putin nociv daca barbatul ar fi purtat casca de protectie. Accidentul s-a produs pe DN […]

Ai o stire? Scrie AICI!

eveniment@evenimentsibiu.ro