Amenzi pentru lipsa centurii

Hila Ovidiu

Aveti grija sa nu uitati de centura. Zeci de soferi s-au ales cu amenzi luni, deoarece au uitat sa poarte centura de siguranta. Politisti rutieri vor continua toata saptamana actiunile pe linia verificarii portului centurii, desfasurate impreuna cu TISPOL.

Purtati centura de siguranta si folositi mijloacele de retentie pentru copii, atunci cand va urcati micutul in masina. Sunt indemnurile pe care le adreseaza zilnic politistii rutieri ocupantilor autoturismelor angajate in trafic. Centura de siguranta nu numai ca salveaza vieti, dar va poate scuti si de o cheltuiala suplimentara, cum ar fi amenda pentru neportul ei. Peste 60 de soferi au descoperit acest lucru luni, in cadrul actiunii desfasurate de politistii rutieri. Aceste actiuni de verificare si sanctionare pentru neportul centurii se inscriu in planul de actiuni TISPOL, si vor continua pana duminica inclusiv.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Barbarie in targul de animale

Un filmulet care circula pe youtube i-a revoltat pe iubitorii de animale. Imaginile, filmate se pare intr-un tag de tara din judetul Sibiu, surprind un cal care este obligat sa traga un microbuz. Inspectorii DSVSA Sibiu spun ca persoanele care au chinuit animalul risca doar o amenda de cateva sute […]

Ai o stire? Scrie AICI!

eveniment@evenimentsibiu.ro