Amenzi de sute de mii de lei

Hila Ovidiu

Peste 3 mii de controale. Atatea au efectuat intr-un an cei de la DSV. Amenzile aplicate au o valoare de mai bine de 200 de mii de lei.

hiperIn 2014 inspectorii Directiei Sanitar Veterinare si pentru Siguranta Alimentelor Sibiu au facut 3174 controale in unitati de procesare, depozitare, comercializare si transport produse de origine animala si nonanimala. Cele mai multe controale au fost efectuate in targuri. Aici cele mai mari probleme le-au avut comerciantii de animale. In segmentul alimentar cele mai multe amenzi s-au aplicat la comercianti. Marile magazine si buticurile satesti conduc in topul deficientelor de igiena, mai ales atunci cand vine vorba despre alimente perisabile. Nici restaurantele nu au scapat de amenzi. Inspectorii DSV au taxat drastic depozitarea neconforma a alimentelor sau functionarea necorespunzatoare a frigiderelor. Controalele vor continua in acelasi ritm si in 2015.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Peste 700 de victime in urma accidentelor rutiere

Peste 500 de accidente au avut loc in judetul nostru in anul 2014. in urma acestora aproximativ 50 de persoane si-au pierdut viata. Cauza principala de producere a acestor evenimente a fost viteza excesiva sau neadaptata la conditiile de drum. Din cele peste 500 de accidente rutiere, 212 au fost […]

Ai o stire? Scrie AICI!

eveniment@evenimentsibiu.ro