Amenzi de la Politia Locala

Hila Ovidiu

Dupa cei de la ISU a venit randul politistilor locali sa ia la bani marunti barurile si cluburile sibiene. Au fost amendate 16 unitati pentru ca nu aveau acord de functionare. Ba mai mult, le-a fost suspendata si activitatea pana la intrarea in legalitate.

Tragedia din Colectiv a scos la vanatoare si politistii locali. Acestia au dat amenzi si au inchis 16 baruri si cluburi. Patronii cluburilor si barurilor care nu detineau acord de functionare au primit amenzi cuprinse intre 400 si 1000 de lei. Culmea este ca, desi au mai fost amendate si in trecut, aceste localuri nu au fost inchise pana acum. Este prima oara cand agentii Politiei Locale au dispus ca masura complementara suspendarea activitatii acestora. Controalele vor continua si in acest weekend.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

113, numarul de urgenta pentru persoane cu dizabilitati de auz si vorbire

Persoanele cu dizabilitati de auz sau vorbire au acum posibilitatea apelarii Serviciului de urgenta. Apelul se face prin sms la numarul 113. Pentru a putea utiliza serviciul este insa nevoie de inscrierea in baza de date a Serviciului Unic de Urgenta 112. Persoanele cu dizabilitati de auz, vorbire sau chiar […]

Ai o stire? Scrie AICI!

eveniment@evenimentsibiu.ro