Amenzi de 9 mii de lei pentru transport ilicit de lemne

Politistii sibieni au inceput saptamana in forta, cu noi actiuni pe campania „Scutul padurii”. Oamrnii legii au actionat cu precadere in zona Orlat-Gura Raului Poplaca si au depistat doi soferi care transportau fara drepr material lemnos. In urma controalelor s-au aplicat amenzi iar lemnele au fost confoscate.

Politistii de la Protectia Fondului Forestier au desfasurat in cursul serii de luni o ampla actiune de contro in 3 localitati sibiene recunoscute ca zone preferate de catre cei care se ocupa de taierea si transportul ilegal de lemne.

In timpul controalelor oamenii legii au tras pe dreapta doua masini care trabsportau material lemnos. Pentru ca datele din avizele de insotire a marfii nu coincideau cu cantitatile de lemne din masini, oamenii legii au aplicat doua amenzi in valoare de 9 mii de lei. De asemenea a fost confiscata cantitatea de aproape 4 metri cubi de cherestea rasinoasa. Este cea de a treia captura de lemne facuta de politisti in ultimele 2 saptamani. Actiunile vor continua si in perioada urmatoare. 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

30%, procentul de promovare al Bacalaureatului de toamna

Bacalaureatul de toamna le-a dat batai de cap celor care au sperat ca mai prind un loc la facultate. Si asta pentru ca, cel putin la nivelul judetului Sibiu, doar putin peste 30 la suta dintre candidatii care s-au prezentat la examen au reusit sa si promoveze. Situatia este similara […]

Ai o stire? Scrie AICI!

eveniment@evenimentsibiu.ro