Amenzi de 400 de mii de lei

Hila Ovidiu

Pompierii sibieni au continuat in weekend seria controalelor in baruri, cluburi, cafenele si restaurante. Pentru neregulile depistate s-au dat amenzi de sute de mii de lei. A fost cel de-al doilea weekend dupa incendiul din clubul bucurestean in care pompierii iau la bani marunti actele barurilor, cluburilor, cafenelelor si restaurantelor din Sibiu. In cele doua zile au fost controlate 10 baruri, cluburi si cafenele. S-au dat amenzi de peste 400 de mii de lei. Nu a fost sistata insa activitatea niciunui operator economic.
Inspectorii au dar 7 avertismente si 9 amenzi pentru neregulile depistate. In mare parte acestia au amendat lipsa autorizatiei de securitate la incendiu, lipsa organizarii activitatii de aparare impotriva incendiilor pe locul de munca, lipsa marcajelor care sa indice caile de evacuare, lipsa stingatoarelor sau neintretinerea iluminatului de siguranta. Controalele vor fi continuate si in saptamanile urmatoare.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Numaram sufletele care pleaca dintre noi

In urma cu cateva minute, un alt suflet din Colectiv a decis sa plece din aceasta lume. Numarul deceselor ajunge astfel la 47. Dumnezeu sa-i ierte!

Ai o stire? Scrie AICI!

eveniment@evenimentsibiu.ro