Amenzi de 130 de mii de lei intr-o saptamana

Timp de o saptamana politistii rutieri au fost cu ochii pe vitezomani. In doar 7 zile oameniii legii din Sibiu au tras pe dreapta peste 1700 de masini. Soferii lor au fost amendati cu o suma totala ce ajunge pana la 130 de mii de lei.

In incercarea de a preveni accidentele rutiere produse pe fondul vitezei excesive sau neadaptate conditiilor meteo politistii rutieri au scos pe parcursul saptamanii trecute in teren toate aparatele radar din dotare. Raziile rutiere au avut loc pe drumrile nationale si europene care tranziteaza judetul. In urma controalelor din trafic s-au dat peste o mie de amenzi in valoare totala de 130 de mii de lei.

Oamenii legii spun ca cele mai multe amenzi s-au dat pe segmentele de drum national care tranziteaza judetul. Aici soferii au fost prinsi cu viteze de 150 si chiar 160 de kilometri pe ora in conditiile in care limita maxima admisa de viteza este de 100 de kilometri la ora. Doar pentru ca au calcat prea tare pedala de acceleratie au fost amendati 587 de conducatori auto. 9 dintre ei au ramas si fara permis pentru urmatoarele 90 de zile.

Politistii rutieri atrag atentia asupra faptului ca la nivel national viteza in cele doua forme ale sale sta la baza producerii celor mai multe accidente rutiere. Oamenii legii avertizeaza conducatorii auto ca astfel de razii in trafic vor avea loc tot mai des in urmatoarele luni.

No Comment

Leave a Reply

*

*

POPULAR POSTS