Amenzi de 100 de mii de lei si dosare penale pe banda rulanta pentru soferii certati cu legea

Hila Ovidiu

Politistii rutieri au dat iama in soferii certati cu legea. In weekend au fost aplicate amenzi in valoare de aproape 100 de mii de lei, aproximativ 50 de soferi au ramas fara permis si alti 18 conducatori auto s-au ales cu dosar de cercetare penala. Oamenii legii spun ca actiunile rutiere vor continua si in perioada imediat urmatoare.

Primul cazut in mana oamenilor legii a fost un barbat in varsta de 66 de ani cu o alcoolemie de 0.46 miligrame per litru de alcool pur in aerul expirat. Barbatului i-a fost intocmit dosar penal. Aceeasi soarta a avut-o si un conducator auto in varsta de 62 de ani. In cazul acestuia etilotestul a indicat o valoare de 0.60. Tot pentru alcool la volan s-a ales cu dosar penal si un barbat in varsta de 55 de ani. Lor li se adauga inca 5 conducatori auto care au fost prinsi beti la volan. Cea mai mare alcoolemie depistata in trafic la Sibiu a fost de 0,87 miligrame per litru de alcool pur in aerul expirat. I-a mai fost intocmit dosar penal unui barbat in varsta de 44 de ani care a refuzat testarea alcoolscopica respectiv recoltarea de probe biologice dupa ce a intrat cu masina in gardul unui imobil, unui tanar in varsta de 19 ani prins pe drumurile publice cu un autoturism neinmatriculat dar si unui barbat in varsta de 34 de ani care urcase la volan desi nu detinea permis de conducere.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Exercitiu de alarmare

Atentie, sibieni! Miercuri are loc un nou exercitiu de alarmare publica. Intre orele 10.00 si 11.00 vor fi puse in functiune toate sirenele din tara. Sunt 4 tipuri de alarmare publica prin utilizarea in diferite moduri a semnalelor acustice emise de catre sirenele de pe cladiri. Primul dintre ele este […]

Ai o stire? Scrie AICI!

eveniment@evenimentsibiu.ro