Amendati pentru zone de agrement nesigure

Hila Ovidiu

Deschiderea sezonului turistic a venit la sibiu cu actiuni de control din partea celor de la Inspectia de Prevenire din cadrul ISU. Pentru neregulile grave s-au aplicat amenzi. Valoarea acestora depaseste 16 mii de lei.

images

Pentru a fi siguri ca totul este in regula inspectorii de prevenire au verifica fiecare centru turistic din judet. Actiunea a inceput odata cu deschiderea sezonului turistic. Acolo unde specialistii ISU au gasit nereguli grave au aplicat amenzi. Pompierii le fac recomandari si turistilor. Prima dintre ele ar fi sa evite folosirea surselor de foc si substante inflamabile in zonele cu aglomerari de persoane. Masinile trebuie parcate intotdeauna in spatii special amenajate care nu blocheaza caile de acces si evacuare din zonele respective. In caz de incendiu in hotel sau pensiune, nu va panicati, anuntati pompierii si incercati sa stingeti flacarile cu extinctorul nu cu apa simpla.
Atunci cand sunt la gratar iubitorilor de natura li se recomanda sa nu aprinda focul in apropierea padurilor, sa nu il lase nesupravegherat si sa nu lase copiii in apropierea surselor de foc. De asemenea, dupa prepararea mancarii jarul trebuie stins in totalitate.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Simulari de accident in Piata Unirii

Cei care vor sa vada pe pielea lor ce insemana un accident de masina pentru o persoana care nu poarta centura de siguranta o pot face in zona Piata Unirii intr-un simulator special pus la dispozitie de politistii rutieri. Actiunea este parte a unei ample campanii de constientizare asupra importantei […]

Ai o stire? Scrie AICI!

eveniment@evenimentsibiu.ro