Amendati pentru parcare ilegala

Hila Ovidiu

Soferii care au parcat ilegal in zona Pietei Cibin au fost aspru sanctionati. In doar cateva zile s-au dat aproximativ 150 de amenzi cu valori de pana la 300 de lei.

In doar cateva zile cei de la Serviciul de Administrare a Domeniului Public au dat amenzi in stanga si in dreapta tuturor soferilor care au parcat ilegal, nu si-au cumparat tichet de parcare sau au depasit timpul maxim de stationare in vederea aprovizionarii. Controalele s-au desfasurat in zona Pietei Cibin. Per total au fost aplicate mai bine de 100 de sanctiuni contraventionale. Valoarea amenzilor a variat in functie de gravitatea faptelor intre 100 si 350 de lei. 91 de conducatori auto au fost sanctionati pentru ca au parcat dar nu si-au si achizitionat tichet de parcare. Lor li se adauga alti 35 de soferi amendati pentru ca au depasit limita maxima de 2 ore de stationare. Nici cei care se ocupa cu aprovizionarea magazinelor sau a tarabelor din piata nu au scapat mai usor. 25 de posesori de autovehicule de aprovizionare s-au ales cu amenzi pentru ca au parcat neregulamentar in jurul pietei in conditiile in care acestia au o parcare special destinata. Reprezentantii municipalitatii spun ca acest tip de actiuni se va repeta si in perioada urmatoare. Vizate vor fi si celelalte piete ale orasului.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

41 de unitati de invatamant din judet nu au autorizatie de securitate la incendiu

Mai bine de 40 de unitati de invatamant din tot judetul nu au autorizatie de securitate la incendiu. Reprezentantii ISU spun ca inclusiv scolile risca amenzi in lipsa acestui document. Valoarea sanctiunilor ajunge pana la 50 de mii de lei. Lipsa autorizatiei de securitate la incendiu nu pune in dificultate […]

Ai o stire? Scrie AICI!

eveniment@evenimentsibiu.ro