Amendat pentru ca si-a parcat masina pe doua locuri!

Hila Ovidiu

Legea e lege pentru toti! Proprietarul unei masini de lux a fost amendat de catre municipalitate dupa ce a ocupat cu bolidul doua locuri de Parcare in Piata Mica. 300 de lei este suma pe care trebuie sa o scoata soferul din buzunar pentru si-a permis sa ocupe cu o singura masina doua spatii de parcare.

Neatentia, sau chiar mai rau lipsa de bun simt costa! A simtit-o pe pielea lui un sibian care si-a parcat masina in Piata Mica. Toate ar fi fost bune si frumoase numai ca sibianul a ocupat  doua locuri de parcare nu doar unul singur. Cel mai probabil soferul a parcat in graba si nu a vazut liniile ce delimiteaza locurile de parcare. Ghinionul lui a fost ca reprezentantii municipalitatii care administreaza spatiile de parcare i-au vazut grozavia. Amenda pentru astfel de nerespectari ale legii variaza intre 300 si 500 de lei. Soferul in cauza a primit minimul de amenda deoarece era la prima abatere de acest gen.  Cei care parchjeaza neregulamentar in alte spatii decat parcarile special amenajate risca sa se trezeasca si cu masina ridicata.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

IPJ Sibiu extinde audientele si in teritoriu

Pentru a veni in sprijinul cetatenilor, incepand cu data de 2 aprilie, conducerea Inspectoratului de Politie al Judetului Sibiu va extinde progranul de audiente si  in teritoriu, respectiv in zona de nord, est si vest a judetului. Conducerea Ispectoratului de Politie al Judetului Sibiu s-a gandit si la buzunarul cetatienilor. […]

Ai o stire? Scrie AICI!

eveniment@evenimentsibiu.ro