Amendat pentru ca nu a parasit tara

Hila Ovidiu

A venit, dar a uitat sa mai plece. Vorbim despre un cetatean iranian prins de catre politistii sibieni cu viza de sedere expirata. Barbatul a fost amendat si i s-a cerut ca in termen de 3 zile sa paraseasca Romania.

Politistii au desfasurat in ultimele 24 de ore o ampla actiune pe linia combaterii sederii ilegale a cetatenilor straini. In cadrul raziei acestia au dat peste un cetatean de origine iraniana care intrase in tara noastra pe baza unei vize de tranzit valabila pentru 5 zile. Desi actul care ii permitea sederea pe teritoriul tarii ii expirase barbatul nu s-a sinchisit sa paraseasca Romania. Asa ca oamenii legii s-au vazut nevoiti sa il amendeze pe iranian si sa ii ceara acesta sa paraseasca Romania in termen de 3 zile.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Restituiri de tva in prima luna a anului

Peste 18 milioane de lei. Atat va rambursa DGFP Sibiu in prima luna a anului. Sumele provin din deconturile de tva. Decontarea se va face in zilele de 14 si 29 ianuarie 2013. astfel pentru prima data stabilita sunt prevazute 23 de deconturi in valoare de aproape 3,3 milioane de […]

Ai o stire? Scrie AICI!

eveniment@evenimentsibiu.ro