Amenda pentru transport ilegal de lemne

Hila Ovidiu

Daca transportati lemne, asigurati-va ca aveti actele necesare pentru a putea face dovada provenientei materialului lemnos. In caz contrar riscati amenzi usturatoare. Un sibian a scos din buzunar 2 mii de lei dupa ce politistii l-au prins transportand aproape 3 metri cubi de lemn pentru care nu detinea documente legale de provenienta.

images

Politisti de la Biroul pentru Combaterea Delictelor Silvice au iesit la vanatoare de transprtatori.Nici nu s-au apucat bine de control ca au si dat peste un sofer care transporta material lemnos. Spre ghinionul lui, transportul era facut fara documente legale. Pe raza localitatii Cristian politistii l-au tras pe dreapta. Soferul transporta aproape 3 metri cubi de grinzi. Soferul a fost amendat cu 2 mii de lei iar marfa i-a fost confiscata.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Painea la control

In doar 2 zile de controale inspectorii de munca au dat amenzi de peste 10 mii de lei si au intocmit un dosar penal pentru angajare fara forme legale. Vizati au fost agentii economici care activeaza in domeniul panificatiei, a produselor fainoase si a comertului cu aceste produse. Scopul actiunilor […]

Ai o stire? Scrie AICI!

eveniment@evenimentsibiu.ro