Ambulantieri atacati la Ocna Sibiului

Hila Ovidiu

Echipajul unei ambulante solicitata sa intervina pentru a-i acorda primul ajutor unui barbat aflat in coma etilica, a fost atacat de catre pacient. Barbatul, mort de beat, a lovit cu pumnii ambulanta, reusit sa sparga parbrizul.

Un echipaj de ambulanta din Sibiu a avut parte de o experienta foarte neplacuta, in noaptea de marti spre miercuri. Asistenta si ambulantierul au raspuns la un apel primit pe 112, referitor la o persoana aflata in coma alcoolica in Ocna Sibiului. Cand au ajuns la intrarea in Ocna, echipajul a fost asteptat de un individ care i-a condus spre o parcare din localitate, unde era un grup de tineri petrecareti.  Insa, cand au incercat sa acorde primul ajutor asa-numitului pacient, acesta si-a revenit brusc si a sarit pe ambulanta. A inceput sa loveasca cu pumnii masina, iar echipajul a solicitat sprijinul politistilor pentru a-l putea potoli pe tanar. In furia sa nebuna, baiatul a lovit cu pumnii si coatele parbrizul masinii, spargandu-l. Echipajul de pe ambulanta nu a mai depus plangere la politie impotriva tanarului, deoarece acesta s-a angajat sa plateasca toate pagubele produse.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Presedintii si membrii sectiilor de votare remunerati joi si vineri

Se dau banii pentru cei care au lucrat la Referendum. Joi si vineri presedintii si membrii sectiilor de votare isi pot ridica indemnizatiile.sumele se obtin de la Prefectura Sibiu de pe strada Andrei Saguna.

Ai o stire? Scrie AICI!

eveniment@evenimentsibiu.ro