Ambasadorul Germaniei la Sibiu

Hila Ovidiu

Hans Werner Lauk, Ambasadorul Germaniei a avut marti o intrevedere cu Astrid Fodor primarul interimar al Sibiului. S-a discutat despre economie, investitii si invatamant. Ambasadorul german nu este pentru prima oara in orasul nostru insa este in prima sa vizita oficiala.

20.01.2015 10:35Primarul Astrid Fodor a primit marti vizita Excelentei Sale, Hans Lauk, Ambasadorul Germaniei. Au purtat discutii despre relatiile dintre Sibiu si Germania in contextul mediului economic din orasul nostru, dar au dezbatut si teme legate de educatie si piata muncii. A fost prima vizita oficiala efectuata de catre Ambasadorul german la Primaria Sibiu. Nu este insa si prima vizita in orasul nostru. Acesta a mai spus si ca Sibiul este un pod de legatura intre Romania si Germania atat din punct de vedere economic, cat si cultural sau turistic. Tot dupa intalnirea cu doamna Fodor, ambasadorul german a declarat ca este foarte importanta relatia economica dintre cele doua tari.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Pustiu in piete. Exceptie? Tanti Maria!

Dupa o iarna destul de grea, putini sunt agricultorii sau pomicultorii care se mai incumeta sa vina cu marfa in pietele sibiene. In Piata Rahovei spre exemplu, batea vantul. Doar intr-un colt, o rasinareanca, tani Maria, isi aranjase frumos produsele pe taraba in asteptarea clientilor. Femeia spune ca in ciuda […]

Ai o stire? Scrie AICI!

eveniment@evenimentsibiu.ro