Alte lucrari stradale

Hila Ovidiu

Incep lucrarile pe inca 6 strazi. Majoritatea acestora sunt stradute secundare, aflate in diferite cartiere ale orasului. O parte dintre acestea vor fi inchise traficului pe perioada lucrarilor, in timp ce in alte zone se va interveni sub trafic. De asemenea pe alte 8 strazi societatea de gaz va interveni pentru reabilitarea retelei.

Lucrari de reparatii vor avea loc in perioada urmatoare pe strazile Copernic, Caramidariei, Toparceanu, Arghezi, Neculce si Piata Iancu de Hunedoara. De asemenea pentru interventii la retelele de gaz se va lucra pe Sibiel. Dobarca, Iazului, Dealului, Goga, Prejbei, Tudor Vladimirescu si Paris. Pregatirile pentru lucrarile la trotuare si carosabil au inceput inca de la inceputul acestei saptamani. pe strada Copernic nu se va mai putea circula pana la finele lunii august pe tronsonul cuprins intre strazile Saliste si Dragalina. Strada Caramidariei va fi inchisa pana la finalul lunii iulie. Pe cele doua strazi care fac carte din pachetul finantat de BERD se va lucra mai intai la reabilitarea retelelor de apa si canalizare, traficul fiind inchis pana la finele anului. Lucrarile de pe strada Neculce vor fi gata i aproximativ o luna, iar in Piata Iancu de Hunedoara la momentul de fata se lucreaza atat la repararea carosabilului si trotuarelor cat si la corectarea canalului pluvial pentru o mai buna scurgere. De asemenea constructorii contractati de catre societatea de gaz au intrat deja pe strrazile Sibiel, Dobarca si Iazului. Aici traficul nu va fi inchis complet dar va fi intrerupt pe portiuni de 50 de metri pentru masuratori specifice. Interventiile pe cele trei strazi sunt programate sa se incheie la finele lunii august. Pe dealului si Octavian Goga lucrarile vor dura pana in data de 27 iulie. In aceasta perioada aici se va circula restrictionat pe cate un singur sens. Tot in 27 se vor incheia lucrarile si pe strzile Vladimirescu si Paris.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Accident din neatentie

Doi copii au ajuns miercuri in spital cu rani usoare dupa ce autoturismul in care se aflau s-a rasturnat in sant, pe Calea Surii Mici. Soferul masinii in care erau copiii depasea o autovidanja, in momentul in care aceasta a virat brusc stanga.

Ai o stire? Scrie AICI!

eveniment@evenimentsibiu.ro