Alte 3 suspiciuni de gripa internate in spital

Hila Ovidiu

Tanarul in varsta de 19 ani diagnosticat cu gripa ramane in stare grava in spital. Mai mult, alte 3 femei sunt internate in spital, tot cu suspiciune de gripa. Doua dintre ele sunt ventilate mecanic.

Pe langa tanarul in varsta de 19 ani, diagnosticat cu gripa pe care medicii sibieni se chinuie sa il salveze de la moarte, alte 3 femei sunt in stare grava la spital si, pe langa alte afectiuni au si suspiciunea de virus gripal. Pacientele au varste de 38, 50 si 68 de ani. Dintre acestea una singura este constienta, celelalte doua sunt ventilate mecanic.

De la inceputul anului si pana in prezent medicii sibieni au raportat un numar de aproximativ 300 de suspiciuni de gripa. Dintre acestea doar 5 au fost insa  si confirmate cu laboratorul. Din pacate unul dintre cazuri s-a soldat cu deces.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

S-a dat startul maturatului de primavara. De doua ori pe zi!

Daca nu s-a facut deszapezire, macar curatarea strazilor sa se faca! Si se face…mai mult decat trebuie uneori. Mai multi sibieni ne-au sesizat faptul ca masina care se ocupa de maturarea strazilor trece pe anumite artere si de 2 ori pe zi. Din prea mult exces de zel probabil, cei […]

Ai o stire? Scrie AICI!

eveniment@evenimentsibiu.ro