Alte 3 strazi intra in lucru

Hila Ovidiu

De luni 5 martie incep noi lucrari la strazi. Acestea vor avea loc pe bulevardul Vasile Milea pe tronsonul dintre Strada Oituz si intersectia cu Calea Dumbravii. Lucrarile in aceasta zona vor dura doua luni si se vor efectua sub trafic urmand sa se circule pe cate un singur sens.

Dupa ce in cursul acestei saptamani au intrat in lucru strazile Lamaitei, Croitorilor si Egalitatii, incepand de luni alte trei strazi vor intra in reparatii. Acestea nu vor fi insa inchise traficului, lucrarile urmand sa se faca pe portiuni. Lucrarile vor debuta chiar in 5 martie, prima zi a saptamanii viitoare. Pe Milea, tronsonul cuprins intre strada Oituz si intersectia cu Dumbravii se va turna un nou strat de asfalt, se vor reface trotuarele si vor fi inlocuite bordurile. Pe Oituz, tronsonul dintre Strada Hipodromului si Strada Marasesti va beneficia de asemenea de borduri noi si reparatii la trotuar si carosabil. Pe cea de-a treia strada ce intra in lucru de luni, Timotei Popovici se va interveni pentru repararea pavajelor si a trotuarelor. Lucrarile vor imparti strada in doua tronsoane. Primul dintre ele va fi de la strada Papiu Ilarian si pana la Arhivelor iar cel de-al doilea de la strada Arhivelor si pana la Gheorghe Lazar. Pe aceste tronsoane timp de trei luni cat se va lucra traficul este inchis, el urmand sa se faca pe rute ocolitoare.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Primavara nu aduce locuri de munca...

Prima saptamana a lunii martie aduce o scadere a numarului locurilor de munca in comparatie cu ultima saptamana din februarie. La nivel de judet 48 de angajatori pun la dispozitia celor aflati in cautarea unui job 151 de posturi vacante. Dintre acestea cele mai multe sunt in municipiul Sibiu. Primavara […]

Ai o stire? Scrie AICI!

eveniment@evenimentsibiu.ro