Alimentele la control!!!

Hila Ovidiu

Odata cu inceperea postului pascal produsele alimentare de origine non animala sunt la mare cautare. Si nu doar de catre sibienii care le consuma ci si de catre inspectorii Directiei Sanitar Veterinare si pentru Siguranta Alimentelor. In urma verificarilor au fost date 7 amenzi si 4 avertismente.

 

De cand au inceput postul inspectorii DSV nu au avut pic de liniste pana nu au luat la beni marunti mai toti producatorii de alimente de origine non animala. Au fost controlate unitati de fabricare a produselor de panificatie, patiserii, depozite de legume, fructe seminte si unitati de fapbricae a racoritoarelor. Pe langa acestea au fost controlate si magazinele care comercializeaza astfel de produse. Iar abaterile constatate au fost destul de multe. Nereguli grave au fost depistate la 2 unitati de panificatie, un laborator de patiserie, doua depozite de legume-fructe, un supermarket si o societate de transport alimente. Acestea au fost amendate. Valoarea amenzilor este de 4300 de lei. Produsele neconforme au fost confiscate iar unitatile controlate la care s-au gasit abateri mai mici au primit avertismente. Specialistii ne recomanda totusi sa fim prudenti atunci cand ne aprovizionam cu alimente. Controale vor avea loc pe toata perioada postului pascal.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

OAR castiga procesul!

Cartierul de case din zona Padurii Dumbrava nu va mai fi construit. Dupa ce Ordinul Arhitectilor din Romania Filiala Sibiu-Valcea a actionat in instanta primaria Sibiu pentru acest proiect la finele lunii trecute judecatorii au dat sentiinta. Castig de cauza a avut OAR Sibiu iar sentinta este irevocabila. Dupa aproximativ […]

Ai o stire? Scrie AICI!

eveniment@evenimentsibiu.ro