Alex Velea le canta sibienilor de Ziua Tineretului

Ziua Nationala a Tineretului se desfasoara in acest an strict in mediul rural. La Rasinari in 6 mai sunt asteptati toti tinerii dornici de petrecere. Organizatorii ii asteapta pe sibieni cu momente de teatru, animatii cu steaguri si un superconcert Alex Velea.

Pentru stirea asta ai in folderul de texte de azi fotografii de la editiile anterioare. Sunt oferite de catre organizatori. Daca sunt ceva imagini de prin vreun video cu velea prin calculator e si mai fain.

Toata suflarea sibiana este asteptata in 6 mai la Rasinari pentru a lua parte la o noua editie a Zilei Nationale a Tineretului. Cu acest prilej vor avea loc piese de teatru, animatii si concerte. Invitati sunt atat artisti locali cat si national si chiar cu recunoastere internationala. Cap de afis al acestui eveniment este Alex Velea.

Decizia de a sarbatori tineretului doar la Rasinari a venit din motive financiare. Conducerea localitatii a sprijinit cu aproximativ 10 mii de lei organizarea acestui eveniment.

Organizatorii estimeaza ca vor fi peste o mie de participanti. Concertul va avea loc in centrul comunei in apropierea Caminului Cultural din localitate. Startul petrecerii va fi dat la ora 17.00 iar Alex Velea va urca pe scena de la ora 20.00.

No Comment

Leave a Reply

*

*

POPULAR POSTS