Alex Pelici revine la Vointa

Hila Ovidiu

Ioan Hambasan, presedintele CSU Vointa Sibiu, si antrenorul Alexandru Pelici au ajuns, in sfarsit, la un acord. Aceasta s-a intamplat dupa ce Cezar Zamfir, cel care a asigurat interimatul pe banca tehnica a echipei, i-a anuntat pe oficialii sibieni ca nu isi doreste sa mai continue. Pelici se va prezenta la antrenamente incepand de marti.

Alex Pelici se intoarce la Vointa. Anuntul a fost facut chiar de catre presedintele clubului, Ioan Hambasan, care a spus ca a ajuns la o intelegere cu Alexandru pelici dupa ce interimarul Cezar Zamfir si-a exprimat dorinta de a renunta la banca tehnica a echipei. Astfel, Pelici va relua antrenamentele cu jucatorii sibieni incepand de marti.  „Ii multumim lui Cezar Zamfir pentru ce a facut pentru noi, in aceste saptamani. Aceasta a fost intelegerea, il rugasem sa stea doua saptamani, pana se limpezesc cat de cat apele. Am ajuns la o intelegere cu Alex Pelici. De marti va fi la antrenamente. Luni, de pregatirea echipei se va ocupa Nelutu Luca. Odata cu Pelici, la echipa vor mai reveni cativa jucatori care s-au aflat in lot in sezonul precedent”, a declarat Ioan Hambasan.Totodata, oficialul sibian a anuntat ca noul antrenor va fi prezentat intr-o conferinta de presa ce va avea loc miercuri, la stadion. Cu aceiasi ocazie, Ioan Hambasan va face referiri la informatiile aparute in ultima saptamana in mass-media ce, sustine el, arunca intr-o situatie neplacuta clubul sibian. Oficialul sustine ca va demonstra ca Vointa este victima unei inscenari, a unui santaj, ca exista un jucator care vrea sa faca rau acestei echipe, dar nu o sa reuseasca.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Controale ITM la angajatorii care primesc la munca minori

Inspectorii ITM Sibiu au efectuat o serie de verificari la 29 de agenti economici din judet, pentru a vedea daca acestia primesc tineri la munca si daca le respecta drepturile. Au fost constatate nereguli grave precum neincheierea unui contract individual de munca perntru minori sau diferite clauze ilegale in contractele […]

Ai o stire? Scrie AICI!

eveniment@evenimentsibiu.ro