Alei intre blocuri pline de gropi si mocirla

Locuitorii de pe Aleea Rusciorului si Aleea Petuniei au ajuns la limita rabdarii. Pe cele doua stradute asfaltul s-a stricat de mult iar baltile si noroiul i-au luat locul. Satui de sitoatie, oamenii spun ca si ei sunt platitori de taxe, prin urmare ar fi normal sa beneficieze de conditii decente in cartier.

Cele doua stradute sunt paralele cu strada Rusciorului insa niciuna nu a mai beneneficiat de lucrari de reparatii de foarte multa vreme. Sau cel putin asa sustin cei care ne-au trimis imaginile  pe adresa redactiei. Oamenii se plang de faptul ca la fiecare ploaie sau ninsoare, din cauza asfaltului stricat, cele doua strazi se umplu de apa si mocirla. In unele zone gropile sunt atat de mari incat se intind de pe un trotuar pe celalalt.

“ Asa arata strada noastra. O folosim zilnic, ne stricam incaltamintea, ducem noroiul in casa si ne taiem cauciucurile masinilor dar nimanui nu ii pasa. Strada aceasta nu a mai vazut asfaltul de cand a fost construita!”, ne-a scris domnul care a trimis imaginile de pe Aleea Rusciorului. Omul a tinut insa sa nu ii fie mentionat numele…

Pe Aleea Petuniei ultimele interventii ale drumarilor au avut loc in 2013. De atunci sipana in prezent asfaltuls-a degradat, parcarile sunt si acum din nisip iar in unele zone gropile au diametrul de mai bine de 2 metri. La mijlocul strazii, la fiecare episod de precipitatii se formeaza o balta care inghite atat partea carosabila cat si trotuarele iar oamenii sunt nevoiti sa ocoleasca prin gradina blocului pentru a nu trece direct prin balta.

 

No Comment

Leave a Reply

*

*

POPULAR POSTS