Ajutor pentru Sebastian

Un baietel de numai 12 ani cere disperat ajutorul sibienilor, ca sa apuce varsta de 13 ani. Sebastian sufera de cavernom de vena porta,  cu varice esofagiene, iar medicii i-au spus verde in fata ca daca nu se opereaza, mai are de trait doar pana in toamna. Baiatul are nevoie de 50.000 de euro ca sa poata face operatia la o clinica din Paris.

Un copil de 12 ani striga disperat dupa ajutor, deoarece vrea sa traiasca. Sebastian Ilie este elev la Scoala Generala  nr. 6 din Sibiu. Recent, copilul a aflat de la medicii specialisti de la Institutul Clinic Fundeni ca nu se va mai putea bucura de viata prea mult timp. Poate nici macar pana in toamna, cand ar urma sa implineasca 13 ani. Baiatul a fost diagnosticat cu cavernom de vena porta, cu varice esofagiene. Afectiunea este foarte grava, si nu se poate vindeca decat printr-o operatie la o clinica specializata din Paris. Numai ca pentru a-si duce copilul la operatie, parintii lui Sebastian au nevoie de 50.000 de euro. Pentru familie, situatia este tragica. Sebastian locuieste impreuna cu parintii si cu sora sa, Natalia, in chirie, iar parintii lui au posibilitati financiare modeste. Cu toate acestea, Sebastian cere ajutorul sibienilor, deoarece isi doreste sa implineasca 13 ani, sa fie alaturi de Natalia, sora lui mai mica, sa creasca alaturi de ea si, de ce nu, intr-o zi sa devina preot. Daca visurile lui Sebastian, un copil de 12 ani inseamna ceva pentru dumneavoastra, puteti sa contribuiti la salvarea lui Sebastian donand orice suma de bani in conturile afisate pe ecran.

RO24INGB0000999902861106/RON (Leonora Veronica Topolog),

RO18INGB0000999902861117/EURO (Leonora Veronica Topolog),

RO34RNCB0227057672330001/RON deschis la BCR Sibiu, str Emil Cioran nr 1 (Asociatia ”Animos Hermannstadt”, cu specificatia „pentru Sebastian Ilie”

2 thoughts on “Ajutor pentru Sebastian

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Condamnata de Lyme

O sibianca povesteste ingrozita calvarul prin care trece de cand a aflat ca are boala Lyme. Femeia, profesoara de sport, a fost muscata de o capusa in urma cu aproximativ 2 saptamani, iar de o zi a aflat ca e infestata cu Lyme.

Ai o stire? Scrie AICI!

eveniment@evenimentsibiu.ro