Ajutoare pentru bolnavii de diabet

Hila Ovidiu

500 de bolnavi de diabet, printre care si 15 copii, sunt asteptati la sediul Asociatiei Diasib pentru a-si ridica alimentele. Acestea sunt cadouri pentru Pasti si sunt achizitionate de conducerea asociatiei.

Cei 500 de membrii ai Asociatiei Diasib Sibiu, vor primi si in acest an, de Pasti, alimente. Din ianuarie si pana acum, sibienii bolnavi de diabet din Sibiu au primit haine din Olanda. Pentru o contributie mica, membrii diasib beneficiaza de mai multe facilitati. Ei au la dispozitie haine si alimente de doua ori pe an. De alimentele oferite de Diasib vor beneficia 500 de persoane care sunt bolnave de diabet. Dintre acestea, 200 sunt dependente de insulina, iar 15 sunt copii. Acum in pragul sarbatorilor pascale membrii asociatiei vor primi, ulei, faina alba, malai, vegeta si zaharina.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

In afara oricarui pericol

7 din cele 10 femei insarcinate suspecte de rubeola pot sta linistite. In cazul lor, diagnosticul nu s-a confirmat. La nivel de judet insa in ceea ce priveste infectia avem inregistrate peste 500 de cazuri. Dintre cele 10 femei insarcinate care asteptau rezultatul analizelor cu privire la rubeola 7 pot […]

Ai o stire? Scrie AICI!

eveniment@evenimentsibiu.ro