Airfield Festival

alin

Muzica electro si sporturi extreme, la cel mai tanar festival din Sibiu AIRFIELD FESTIVAL, se va desfasura intre 1-3 august pe Aerodromul Magura de langa Cisnadie. Acesta isi propune un concept nou, care combina muzica electro, cu agrementul, turismul si sporturile extreme.

Pe cele doua scene ale festivalului vor urca artisti consacrati ai zonei electro, dar si tineri romani talentati. Printre invitatii speciali se numara artistul rus Andrei Pushkarev, rezident al postului de radio Deepmix Moscow, una dintre cele mai importante statii de profil din lume. A mixat la festivaluri foarte importante din tara si strainatate si a fost invitat in cele mai frecventate cluburi de profil din Europa si chiar America de Sud.
Silent Strike, muzician cunoscut sibienilor mai ales pentru clipul de promovare Sibiu. Tanar din 1191 va urca si el pe scena AIRFIELD FESTIVAL. Line-up-ul numara peste 15 artisti ai muzicii electronice, printre care veteranul DJ Vasile, dar si Adi Dumitra, K-Lu, Toygun, Vlad Dobrescu, Jay Bliss, DJ Sauce, Ciprian Popa, DEX, Razvan Mate, Mike One, KCN, Sil, Pitza, Vlad F, Gabi Ticulescu, Tuti, Bozzo si Axel.
AIRFIELD FESTIVAL se desfasoara intr-un adevarat paradis verde si se intinde pe o suprafaţa de aproximativ 20 de hectare. Vor fi amplasate doua scene, doua zone de food & drinks, o zona de parcare, o zona de camping cu facilitati, o zona de activitati distractive, un centru de informare turistica si spaţii destinate demonstraţiilor practice aeronautice.
Transportul din Sibiu catre Aerodromul Cisnadie şi retur va fi asigurat cu microbuze, din ora in ora.
Participantii la festival vor ocazia nu numai sa aculte muzica preferata, dar si sa petreaca un week-end memorabil la Sibiu, avand la dispozitie mai multe variante de petrecere a timpului liber – dirt bike, excursii cu bicicleta si excursii montane. Spatiul care gazduieste evenimentul poate fi folosit pentru zboruri de agrement si salturi cu parasuta.

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Se cauta dirijori

Si in aceasta saptamana, Agentia Judeteana petru Ocuparea Fortei de Munca, a facut publice posturile vacante, pentru care se cauta angajati. Pe langa agenti de turism, muzeografi sau logopezi, AJOFM Sibiu, cauta chiar si dirijori. Daca aveti studii superioare si nu aveti un loc de munca, puteti alege din cele […]

Ai o stire? Scrie AICI!

eveniment@evenimentsibiu.ro