Agresor lasat in libertate dupa ce „a tras” de o fetita de 7 ani

 Decizie scandaloasa a procurorilor sibieni! In timp ce o tara intreaga plange cele doua fee care si-au gasit sfarsitul in mainile calaului de la Caracal, la Sibiu un potential pedofil este lasat in libertate. Barbatul in cauza este banuit ca a agresat o fetita de 7 ani pe strada Lunga din oras.

Conform spuselor victimei, individul, un barbat in varsta de 67 de ani a incercat sa o rapeasca pe copila. A fost oprit insa de catre cativa cetateni cu simt civic. Oamenii au reactionat in momentul in care fetita a inceput sa tipe is au anuntat imediat politia.

Individul a fost retinut 24 de ore si prezentat procurorilor cu propunere de arestare preventiva. Magistratii au decis insa ca acesta nu reprezinta un pericol pentru societate.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Locuri de munca in strainatate

Cei care vor sa isi construiasca un viitor stralucit in strtainatate au la dispozitie in aceasta perioada, prin serviciul Euroe, mai bine de 500 de locuri de munca vacante. Lideri in angajari de aceasta data sunt olandezii care pun la bataie aproximativ 30% din numarul total de oferte valabile. Olandezii […]

Ai o stire? Scrie AICI!

eveniment@evenimentsibiu.ro