Agresata fara motiv

Hila Ovidiu

O femeie a fost batuta in strada de catre un taximetrist, fara ca acesta sa aiba vreun motiv. Agresorul a ajuns vineri in fata judecatorilor. Acestia au decis in cazul lui aplicarea masurii de control judiciar pentru urmatoarele 60 de zile.

indO tanara de doar 17 ani a tras o sperietura sora cu moartea dupa ce in timp ce se afla alaturi de prietenii ei s-a trezit ca un taximetrist vine la ea si incele sa o loveasca fara niciun motiv. Cei care au vazut scena au anuntat politia. Fata a ajuns la spital dupa ce a fost agresata insa din fericire plagile nu au fost grave, asa ca nu a necesitat internare. Agresorul acesteia va fi sub control judiciar pentru urmatoarele 60 de zile. Este acuzat de lovire si tulburarea linistii publice.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Dar din dar se face sarbatoare

De la copii pentru copii…o parte din elevii scolii numarul 2 din Sibiu au mers cu daruri la micutii proveniti din 19 familii nevoiase din Sibiu. Intalnirea a avut loc la Crucea Rosie in prezenta lui Mos Craciun. Scolarii le-au facut cadou celor cu care soarta a fost mai putin […]

Ai o stire? Scrie AICI!

eveniment@evenimentsibiu.ro