Aglomeratie la hypermarket

Hila Ovidiu

Au luat cu asalt marile magazine. Sibienii care au liber in 24 s-au trezit cu noaptea in cap pentru a-si face ultimele cumparaturi. Pentru a le veni in ajutor magazinele si-au prelungit programul pana la miezul noptii. Astfel nimeni nu poate spune ca nu a avut cand, sau de unde sa cumpere merinde sau cadouri pentru cei dragi.

Fie ca nu au avut liber pana acum, fie ca si-au lasat cumparaturile pe ultima suta de metri, sibienii au luat cu asalt magazinele luni dimineata. Parcarile hypermarketurilor de la marginea orasului s-au dovedit a fi neincapatoare pentru numarul mare de clienti veniti sa se aprovixioneze de sarbatori. Cei care au venit cu autoturismul propriu cu greu au reusit sa gaseasca un loc unde sa isi lase masina. Iar cei care ieseau din magazine aveau carucioarele pline de marfa. Marile magazine si-au adaptat programul la fluxul mare de cumparatori din aceste zile. Astfel, majoritatea si-au pastrat usile deschise pana la miezul noptii astfel incat nimeni sa nu poata spune ca nu a avut timp sa isi faca aprovizionarea sau sa cumpere cadouri pentru cei dragi. Marile magazine din oras vor avea lacatul pe usa in data de 25 cand este sarbatorita Nasterea Mantuitorului. Incepand din 26 insa o parte din acestea se redeschid urmand ca din data de 27 sa se revina la programul obisnuit.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Mesaj de sarbatori

Chibzuinta, constiinta si iubire fata de aproapele. Acestea sunt sfaturile pe care le da IPS LAurentiu Streza in pastorala din acest an. Mitropolitul Ardealului se arata ingrijorat de felul in care sunt copiii educati in ziua de astazi dar si de numarul mare de divorturi din ultima perioada. Dincolo de […]

Ai o stire? Scrie AICI!

eveniment@evenimentsibiu.ro