Agitatia campaniei electorale a inceput la investirea in functie a prefectului

Hila Ovidiu

Investire in functie cu scandal la Prefectura Sibiu. Marti seara au fost inscaunati cei doi noi reprezentanti ai Guvernului in teritoriu. Declaratiile prefectului Ovidiu Sitterli au facut mare valva in politica locala. Reprezentantii PDL Sibiu nu au lasat netaxate acuzele proaspatului numit in functie si au spus ca vor solicita public demisia acestuia. In replica prefectul a spus ca nu a facut altceva decat sa sustina drepturile cetatenilor.

Marti seara au depus juramantul cei doi proaspat numiti in functie la cele mai inalte scaune ale Prefecturii sibiene. Sef la institutia ce reprezinta Guvernul in teritoriu a fost numit Ovidiu Sitterli, iar functia de subprefect a fost atribuita lui Mircea Cretu. Cei doi si-au depus juramantul. Dupa depunerea juramantului de investire cei doi au sustinut cate un mic discurs. Cel al proaspatului incaunat in functia de prefect i-a pus insa pe jar pe reprezentantii PDL-ului. Momentul in care prefectul a adus aminte de protestele din iarna a incins cu adevarat spiritele, iar reactiile nu au incetat sa apara. Miercuri dimineata deputatul Cornel Stirbet s-a aratat profund mahnit de declaratiile prefectului si a declarat ca va cere primului ministru demisia publica a proaspatului numit in functia de prefect. In replica, actualul prefect a tinut sa mentioneze ca din punctul sau de vedere nu a gresit cu absolut nimic nici atunci cand a declarat ceea ce a declarat si nici in iarna cand s-a numarat printre protestatarii de la Sibiu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Politaxi la Sibiu

Politaxi a ajuns si la Sibiu! Este vorba despre un autoturism incriptionat, jumatate taxi, jumatate masina de politie. Autoturismul se afla in Paita Unirii si a ajuns in oras in cadrul unei campanii nationale pentru consumul responsabil de alcool, cu sloganul „Tu alegi cu cine faci cunostinta in seara asta”. […]

Ai o stire? Scrie AICI!

eveniment@evenimentsibiu.ro