Agenda sportiva. Cine primeste bani?

Hila Ovidiu

35 de proiecte sportive vor fi cofinantate de municipalitate in acest an. suma alocata este de mai bine de 2 milioane de lei. Anul acesta va mai exista si o a doua sesiune de depunere a proiectelor.

imagesPentru prima sesiune s-au inscris in cursa pentru cofinantare 45 de asociatii care organizeaza competitii sportive. Dintre acestea doar 35 au fost selectate pentru finantare. Cele 10 propuneri au fost respinse pentru documentatie incompleta. Primele 3 pozitii in topul cofinantarilor sunt ocupate de catre Turul Ciclist cu 350 de mii de lei, Sibiu Open cu 320 de mii de lei si Red Bull Romaniacs cu 300 de mii de lei. Sibiu Rall Challenge a primit 200 de mii de lei, Strongman Champions League Romania va fi cofinantat cu suma de 140 de mii de lei, Memorialul Tordai a primit suma de 100 de mii de lei, Sibiu Challenge 75 de mii iar Sibiu Streetball 60 de mii. Restul proiectelor au primit finantari sub 50 de mii de lei. Vorbim aici despre evenimente sportive precum Turneul International de Judo, Marele Premiu al Municipiului Sibiu la Calarie sauo cupa de inot. Cluburile sportive din Sibiu au primit bani si pentru deplasari sau cantonamente in tara si strainatate.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Premiu pentru Astra Film

«O scurta istorie Astra Film » a fost premiat luni seara la Premiile Gopo. Pelicula a castigat premiul pentru cel mai bin scurtmetraj documentar. Gala a avut loc la Bucuresti. Documentarul « O scurta istorie Astra Film » a fost premiat luni seara la Teatrul National din Bucuresti. A fost […]

Ai o stire? Scrie AICI!

eveniment@evenimentsibiu.ro