AFF On Tour ajunge de maine la Cluj

Hila Ovidiu

Astra Film Festival On Tour merge ma departe. Dupa succesul inregistrat la Bucuresti caravana filmelor documentare poposeste la Cluj. Din 7 si pana in 10 martie vor rula nu mai putin de 18 filme.

Cel mai important festival de film documentar, Astra Film Festival a plecat in urma cu mai bine de o saptamana intr-un turneu prin cele mai mari orase ale tarii in care sa prezinte cele mai bune documentare ale editiei din 2011. dupa succesul avut la Bucuresti caravana Astra Film Festival On Tour poposeste incepand cu 7 martie la Cluj. La Cluj vor putea fi vizionate 18 proiectii dintre care jumatate sunt castigatoare ale premiilor pe diferite sectiuni din cadrul festivalului. Este vorba despre casatigatorul categoriei cel mai bun documentar, castigatorul premiului Astra Film, castigatorul premiului special pentru documentarul romansesc, castigaturul celui mai bun documentar produs in Europa si bineinteles castigatorul marelui premiu Astra Film Festival 2011. Vorbim despre productii ca Metrobranding-o poveste intre oameni si obiecte, Povestiri din fundaturi uitate, Pe drumuri neumblate, Crulic-drumul spre dincolo, sau Eu, familia mea si Woody Allen, dar si multe alte documentare care cu siguranta vor tine publicul cu sufletul la gura.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Cele mai bune raporturi comerciale au fost cu Germania

A crescut numarul livrarilor intracomunitare de bunuri. 2011 a fost primul an de la aderarea tarii noastre la Uniunea Europeana cand cifra livrarilor a fost mai mare decat cea a achizitiilor intracomunitare. Cele mai prolifice relatii comerciale ale judetului nostru au fost cele cu Germania. exporturile din judet au fost […]

Ai o stire? Scrie AICI!

eveniment@evenimentsibiu.ro