Afaceristul turc care a băgat în comă un polițist român, arestat preventiv

Hila Ovidiu

Abdullah Atas, afaceristul turc care a intrat cu maşina în poliţistul de la Brigada Rutieră din București, a fost arestat preventiv pentru tentativă de omor, ultraj şi părăsirea locului accidentului.

La o zi după ce a accidentat aproape mortal, cu mașina, un polițist de la Rutieră, afaceristul turc a primit mandat de arest preventiv pentru 30 de zile din partea Tribunalului București.

Turcul a fost dus la Spitalul Penitenciar Rahova, luni seară, după ce Tribunalul Bucureşti a confirmat mandatul de arestare emis în lipsă pe numele său duminică noapte.

Omul de afaceri turc Abdullah Atas, care a intrat cu maşina într-un poliţist de la Brigada Rutieră şi a fost el însuşi internat, la Spitalul Floreasca, în urma accidentului.

Atas a fost scos din spital într-un cărucior cu rotile, bandajat pe faţă, şi băgat într-o maşină a Poliţiei Ilfov, cu care a fost transportat la Tribunalul Bucureşti, pentru confirmarea mandatului de arestare emis de instanţă pe numele său.

Gheorghe Ionescu, poliţistul de la Brigada Rutieră accidentat de omul de afaceri turc, a suferit multiple intervenţii chirurgicale, fiindu-i montat şi un senzor de monitorizare a presiunii intracraniene, iar starea sa este deosebit de gravă.

Abdullah Atas este administrator al firmei Atas Light și are mai multe magazine cu corpuri de iluminat

Procurorul de caz, Rareş Stan, a declarat că bărbatul este cercetat pentru tentativă de omor, ultraj şi părăsirea locului accidentului, dar deocamdată acesta nu a putut fi audiat, întrucât a rămas internat la spital. Şoferului i-au fost recoltate probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei, rezultatul fiind aşteptat de anchetatori.

Accidentul s-a produs duminică, în jurul orei 03.30, în zona intersecţiei străzii Nicolae Caramfil cu Şoseaua Pipera, unde poliţistul era împreună cu alţi agenţi de la Brigada Rutieră a Capitalei, pentru un control în trafic.

Poliţistul i-a făcut semn şoferului să oprească, acesta a încetinit, dar când a ajuns în dreptul agentului de la rutieră, a accelerat, l-a lovit, acesta a rămas pe capotă aproximativ 400 de metri, apoi a căzut pe carosabil, a declarat purtătorul de cuvânt al Brigăzii Rutiere a Capitalei, Andrei Codău.

Şoferul a fugit de la locul accidentului, fiind prins de poliţişti la aproximativ doi kilometri, în Pipera, judeţul Ilfov, după ce a lovit un scuar şi apoi, din cauza vitezei, a fost proiectat într-un gard. Agenţii de la Rutieră spun că şoferul mirosea a alcool.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Metoda prin care rușii de la Petrotel Lukoil au fraudat statul român cu 2 miliarde de dolari

Rușii de la compania petrolieră Petrotel Lukoil aplicau o metodă ingenioasă prin care reușeau să fraudeze statul român și să nu plătească taxe și impozite. Procurorii DNA au stabilit că rușii transferau profitul din activitatea de producție a Petrotel către entități din cadrul grupului, neînregistrate pe teritoriul României, pentru a nu […]

Ai o stire? Scrie AICI!

eveniment@evenimentsibiu.ro