Adusi in arest

Hila Ovidiu

2 condamnati au fost identificati si retinuti de politistii sibieni. Primul dintre ei este un barbat de 54 de ani din Sibiu iar cel de –al doilea un barbat de 43 de ani din Sarata. Ambii se afla acum in Centrul de Arest Preventiv de la Sibiu.

aaPolitistii de la Investigatii Criminale au pus mana pe primul condamnat chiar in municipiul Sibiu. Este vorba despre un barbat de 54 de ani care are asupra sa acuze grave. Vineri Tribunalul Sibiu a decis ca barbatul sa stea dupa gratii 6 ani si 6 luni. Este acuzat de tentativa de omor si tulburarea linistii publice. Cel de-al doilea condamnat este un barbat de 43 de ani din localitatea Sarata. Acesta a fost retinut de catre politistii Sectiei 4 din Porumbacu de Jos. Judecatoria Avrig a decis ca acesta trebuie sa stea dupa gratii un an si jumatate. Cei doi au fost deja incarcerati.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Astenia, "boala" toamnei

Toamna vine cu…stari de oboseala, somnolenta si depresii. Medicii ne invata cum sa ne protejam de astenie. Da, este adevarat. Toamna vine cu astenie. Iar astenia este o boala. Se manifesta prin tristete, somnolenta, lipsa de putere. De vina este pierderea rezistentei sistemului imunitar din cauza zilelor care sunt tot […]

Ai o stire? Scrie AICI!

eveniment@evenimentsibiu.ro