Adopta un caine!

Hila Ovidiu

Peste 180 de catei aflati in adapostul din Dealul Gusteritei isi asteapta stapanul . animalele sunt vaccinate si deparazitate. Din 2009 de cand a fost deschis adapostul si pana la ora actuala au fost adoptati aproximativ 650 de caini.

182 de animale adapostite la ora actuala in padocurile din Dealul Gusteritei isi asteapta vizitatorii, iar printre ei chiar stapanul. Animalele provin de pe strada, nu sunt de rasa, dar sunt foarte dragalase, iubitoare, curate si cu vaccinurile la zi. Numai in anul trecut au fost dati spre adoptie aproximativ 320 de catei. Dintre acestia 152 au luat drumul Germaniei, iar alti 169 si-au gasit stapan printre sibienii iubitori de animale. In acest an, au fost adoptati 90 de caini dintre care 14 doar in saptamana de dinaintea Pastilor. Adoptiile canine aduc un mare beneficiu orasului in lupta cu problema cainilor maidanezi. O alta solutie pentru a scapa de cateii comunitari este sterilizarea. Asatfel se impiedica inmultirea animalelor fara stapan. Din acest an campaniile de sterilizare continua in Sibiu si se extind si in localitatile limitrofe. Prima locatie in afara Sibiului in care se vor deplasa veterinarii pentru a steriliza patrupedele este Cisnadia. Anul trecut au fost sterilizati aproximativ 1500 de caini, iar in acest an 313 pana la momentul de fata.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Au furat cablul telefonic

Hotii au lasat doua sate fara telefonie fixa, dupa ce au furat cablurile de pe stalpi. Dupa ce reclamatiile ca nu mai merg telefoanele au inceput sa curga, oamenii legii au dat o fuga in zona. Ajunsi la fata locului, ei au constatat  ca a fost sustras cablul telefonic pe […]

Ai o stire? Scrie AICI!

eveniment@evenimentsibiu.ro