Adolescent disparut

Hila Ovidiu

Un adolescent de 15 ani din Miercurea Sibiului este dat disparut. Baiatul a plecat in cursul zilei de marti intr-o directie necunoscuta si de atunci nimeni nu mai stie nimic de el. Pentru a-l gasi politistii apeleaza acum la cetatenii care l-au vazut sau il cunosc pe Zoltan Bumbu.

Bumbu ZoltanPolitistii de la Investigatii Criminale sunt in alerta maxima dupa ce, in cursul zilei de 7 aprilie un adolescent de 15 ani din Miercurea Sibiului a plecat de acasa fara a mai reveni. Baiatul este elev al unui liceu din localitate. Se estimeaza ca ora disparitiei este 11.00. tanarul se numeste Zoltan Bumbu are 1,60 inaltime, 50 de kilograme, ochi negri, par negru cu fir drept, tuns scurt, fata ovala, ten alb si constitutie atletica. Are ochiul stang mai mic decat cel drept iar pe scalp prezinta o cicatrice. La momentul disparitiei baiatul era imbracat cu o haina verde cu dungi portocalii pe maneca si pantaloni de culoare neagra. In picioare purta o pereche de bocanci maro iar pe cap o sapca de culoare neagra.
Politistii fac apel la toti sibienii care il cunosc, stiu ceva despre el sau l-au vazut si stiu unde ar putea fi gasit sa apeleze de urgenta 112 si sa le dea detaliile, sau sa se indrepte catre cea mai apropiata sectie de politie.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Demonstratii de dresaj canin la Spitalul de Psihiatrie

Nom, Jeff sau Ringo, au facut miercuri deliciul publicului la Spitalul de Psihiatrie. Cei trei pe care i-am mentionat sunt caini politisti, special antrenati de catre cei de la Centrul Chinologic. Actiunea este parte a unui amplu proiect pus la cale de catre spitalul sibian si scoala de dresaj. Mai […]

Ai o stire? Scrie AICI!

eveniment@evenimentsibiu.ro