Adolescent cercetat penal dupa ce a talharit un minor

stiri redactie

Infractionalitatea atinge cote alarmante la Sibiu! Ingrijorator este faptul ca in fapte antisociale sunt cel mai adesea implicati minori. Este si cazul unui tanar in varsta de 16 ani care, folosindu-se de un cutit, a sustras telefonul mobil al unui alt baiat in varsta de doar 13 ani.

Politistii sibieni spun ca la momentul de fata cerceteaza doi tineri cu varste de 14 si 16 ani dupa ce au fost implicati in fapte de talharie. In speta, cei doi au mers in curtea unei scoli unde se aflau victima in varsta de 13 ani si alti 4 prieteni ai acestuia. Baiatul in varsta de 16 ani i-a sustras copilului telefonul mobil folosindu-se de amenintarea unui cutit. In ajutorul victimei a sarit un alt baiat insa acest a fost pus la pamant de catre tanarul in varsta de 14 ani care insotea cutitasul.

Din pacate, pentru ca este prea mic, agresorul in varsta de 14 ani nu va pati nimic. Celalalt tanar insa a ajuns in fata magistratilor cu propunere de control judiciar.

Politistii spun ca in ciuda eforturilor de prevenire facute, numarul minorilor care ajung sa comita ilegalitati este extrem de mare in ultimul an. Si asta pentru ca legea din tara noastra este permisiva iar copiii sunt adesea scutiti de raspundere penala. De cele mai multe ori acestia provin din medii dezorganizate astfel incat nici parintii sau tutorii micilor infractori nu raspund in fata legii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Trafic ingreunat pe DN 1

Nervii soferilor care au fost nevoiti sa circule pe DN 1 in zona kilometrului 293 au fost pusi la grea incercare! In zona s-au efectuat lucrari iar traficul a fost inchis pe ambele sensuri pentru mai bine de 2 ore. Chiar daca ulterior s-a dat drumul circulatie alternativ, la anumite […]

Ai o stire? Scrie AICI!

eveniment@evenimentsibiu.ro