Activitati de vacanta

Hila Ovidiu

Veselie si multa voie buna la sectia pentru copii a Bibliotecii Judetene Astra. Aici au inceput activitatile de vacanta. Reprezentantii institutiei alaturi de voluntarii bibliotecii le-au pregatit tinerilor un program plin cu activitati care mai de care mai interesante.

In fiecare zi de luni si pana vineri intre orele 12.00 si 15.00 copiii aflati in vacanta au ocazia de a participa la activitatile ce au loc la sectia pentru copii si tineret a Bibliotecii Judetene Astra. Actiunile realizate de catre voluntarii institutiei de cultura impletesc distractia cu educatia. In fiecare zi vor avea loc activitati distincte. Vorbim aici despre cursuri de dans, reguli de bune maniere, ore de limbi straine, teatru, desen si chiar origami.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Baia Neptun ofera cursuri de inot

Baia Neptun este unul dintre locurile unde ne putem ascunde de caldura si unde ne putem racori. Mai mult, aici se fac si cursuri de inot. Atentie insa! In lunile iulie si august sauna va fi inchisa pentru renovari. Fie iarna fie vara sibienii si nu numai apeleaza la serviciile […]

Ai o stire? Scrie AICI!

eveniment@evenimentsibiu.ro