Activitati de timp liber

Hila Ovidiu

Scolarii au intrat in ultima luna de vacanta de vara. pentru cei care s-au plictisit sa bata mingea in fata blocului sectia pentru copii si tineret a bibliotecii judetene astra vine cu solutii. In fiecare zi de luni pana vineri, de la ora 10.00 la ora 14.00 au loc diferite activitati menite sa ii ajute pe tineri sa se destinda in vacanta si in acelasi timp sa invete lucruri noi.

index

Ca sa nu se plictiseasca in vacanta de vara cei de la Sectia pentru Copii si Tineret a Bibliotecii Judetene Astra le-au facut program scolarilor. Au facut parteneriate cu ONG-uri sau profesori de specialitate si le ofera membrilor inscrisi la biblio cursuri de limbi straine, cursuri de origami, de hand made si multe alte ore de lectura, teatru si povesti.
Programul pentru scolari incepe in fiecare zi de la ora 10.00 si se incheie la ora 14.00

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Numar record de vizitatori

Mii de oameni au mers in w3eekend in muzeul in aer liber. Acolo au avut loc 2 evenimente extrem de iubite de public. Vizitatorii au putut cumpara obiecte de vestimentatie si artizanat traditionale, au putut degusta preparate ecologice si s-au delectat cu muzica populara. Targul Creatorilor Populari a adus la […]

Ai o stire? Scrie AICI!

eveniment@evenimentsibiu.ro