Actiuni rutiere in tot judetul

Hila Ovidiu

Dupa ce weekendul trecut au dat o mie de amenzi pentru abateri de la legislatia rutiera, politistii se pregatesc sa iasa din nou in strada. Oamenii legii le-au pus gand rau vitezomanilor si celor care nu dau prioritate pietonilor.

indexDaca obisnuiti sa incalcati regulile de legislatie rutiera ar fi bine sa stati acasa in weekend. Politistii rutieri sunt in strada si au pregatit actiuni pe toate liniile. Rutierii va sfatuiesc sa nu subestimati legea ca riscati sa deveniti din soferi pietoni. In oras politistii rutieri ii vor vana pe cei care nu acorda prioritate la trecere pietonilor. Cei care incalca aceasta regula rutiera raman fara permis 30 de zile si primesc si amenda. In afara orasului politistii vor trage pe dreapta toti vitezomanii sau soferii care depasesc neregulamentar. In timpul noptilor vor avea loc actiuni pe alcool. Weekendul trecut politistii rutieri au dat aproximativ o mie de amenzi, au suspendat zeci de permise de conducere iar acolo unde au constatat infractiuni rutiere au intocmit dosare penale.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Calea Gusteritei se inchide de luni

Incep lucrarile pe una dintre cele mai importante artere ale orasului. Calea Gusteritei va fi inchisa pe o portiune pana la finele anului. Vor avea loc interventii de modernizare a retelelor de utilitati iar mai apoi a carosabilului si trotuarelor. Lucrarile au o valoare de peste 6,5 milioane de lei. […]

Ai o stire? Scrie AICI!

eveniment@evenimentsibiu.ro