Actiuni rutiere

Hila Ovidiu

Atentie, soferi! Politii rutieri ies in strada. Acestia vor veghea la un trafic fluent si vor derula actiuni cu scop preventiv insa vor fi aspru sanctionati cei care sunt prinsi beti la volan sau calca prea tare pedala de acceleratie.

Vremea rea din ultimele zile a dus la producerea a cel putin 3 accidente rutiere grave. Politistii spun ca de vina nu a fost doar carosabilul umed sau acoperit cu mazga ci si imprudenta celor aflati la volan. Ultimul accident grav s-a petrecut chiar vineri seara in zona Agnita. Acolo un sofer in varsta de 19 ani nu a adapta viteza intr-o curba, a intrat pe contrasens si a lovit din plin un microbuz. In urma impactului tanarul a fost grav ranit.

Pentru a preveni astfel de incidente oamenii legii vor fi pe toata perioada weekendului in strada si vor derula actiuni de preventie. Cei care vor fi prinsi calcand stranb vor fi insa aspru sanctionati.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Mai multe viroze, mai putine pneumonii

Numarul  virozelor a crescut vertiginos in ultima saptamana. S-au inregistrat 2633 de cazuri. A scazut in schimb numarul afectiunilor pulmonare. Medicii Directiei de Sanatate Publica spun ca numarul infectiilor respiratorii a crescut cu 10 procente in ultima saptamana. Au fost inregistrate peste 2600 de cazuri. Cresterea este insa mult mai […]

Ai o stire? Scrie AICI!

eveniment@evenimentsibiu.ro